Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

OVI 70 - JÓTÉKONYSÁGI BÁL - 2023. május 20.
A Szentpéterszeg Mesevilág Óvoda fennállásának 70. évfordulója alkalmából jótékonysági bált rendeztünk.

Izgalommal készültünk az ünnepségre, ünneplőbe öltöztettük környezetünket, hogy ezzel is tisztelegjünk a meghívott volt dolgozók, támogatóink, partnereink, és minden volt, és jelenlegi óvodás, és szülő előtt.
Emlékezni egy 70 éves jubileumi évfordulón örömteli, mégis nehéz feladat. 
Sok emlék, sok kedves arc, sok szép gondolat, sok sztori, ami a készülődés folyamatában eszembe jutott, és egy közös pont, amiben biztos vagyok, hogy mindig – mindannyian a gyermekekért tettük, tesszük a dolgunkat.
Jubileumi rendezvénysorozatunkat  gyerekekkel közös faültetéssel kezdtük.
Gondosan megadtuk a fának, a gyökereinek, amire szüksége van, hogy fejlődésnek induljon, hogy naggyá váljon, mint ahogy az óvoda gyökereit is biztos alapokra, értékekre helyezték elődeink.
Köszönettel tartozunk, hálásak vagyunk, hogy így tettek!
A mi feladatunk, hogy ezeket az értékeket ápoljuk, a lombkoronát évről – évre formáljuk. Tegyük ezt azért, hogy kicsi óvodásainknak napról – napra a legjobbat tudjuk nyújtani, és hogy, személyiség fejlődésüket, boldog, élményekben gazdag, kisgyermekkorukat leginkább szolgáló környezetet biztosítsunk.
A fát azért is ültettük, hogy emlékeztessenek bennünket azokra a kedves, felejthetetlen óvónénikre, dajka nénikre, akiknek ez az óvoda volt az élete, hivatása, akik maguk is sok – sok fát, és még annál is több magocskát ültettek el, és gondosan, szeretet teljesen figyelték fejlődésüket.

Miskolczi Tímea természet fotós és amatőr meseíró mondta, hogy
                                          „Minden napnak kell, hogy legyen egy aprócska csodája,
                                           mely megérinti a lelkedet, és emlékét a szívedbe zárja!'
Mint ahogy a természetnek is megvan a maga folyamatos fejlődése, változása, szépsége, sokszínűsége, néha megküzd a viharokkal, de végül mindig kisüt a nap – úgy a mi saját életünkben, és intézményünk életében is jelen van ez a változatosság, de célunk az, hogy felleljük a mindennapi apró csodákat!

 
OVI SULI A SZENTPÉTERSZEGI FEKETE BORBÁLA ÁLTALÁNOS ISKOLÁBA -
2023. március 28., 30., április 04., 11.
BOZSIK PROGRAM - OVI FOCI - ESZTÁR, 2023. március 21.

A KISKONDÁS - bábelőadás
2022. szeptember 29.

A Faluház és könyvtár szervezésében lehetőségünk volt megtekinteni a Kiskondás című báb előadást. A gyerekek nagy élvezettel nézték és hallgatták a mesét.