Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu
NAPRAFORGÓ CSOPORT
ÓVODAPEDAGÓGUSOK: Balogh Anikó, Tóthné Gara Márta - DAJKA: Baloghné Gál Klára
Milyen a mi csoportunk?

A napraforgó csoportba 21 növekedő kis élőlény tevékenykedik napi szinten úgy, hogy a számukra ismeretlen dolgok felfedezését, megélését mi óvónénik biztosítjuk számukra.
A csoportba járó gyerekek rendkívül színes kis egyéniségek, akik mindennapjait megpróbáljuk számos programmal színesíteni.
 A legfontosabb számunkra, hogy a gyerekek örömmel járjanak a csoportba, így szerető-megértő pedagógusi attitűddel fordulunk hozzájuk.
A gyerekek nagy örömmel élik meg a játék által nyújtott felhőtlen örömszerző forrást, melynek tovább fejlődését biztosítjuk számukra.
Nekünk, óvónéniknek fontos feladatunk, hogy a csoportba járó gyerekek számára megteremtjük a családias, nyugodt légkört, melyben a gyerekek képességeikhez mérten fejlődhetnek. A sok színes programok lehetővé teszik számukra a közös tevékenykedést, amely által a közösségi érzés pozitívan alakul.
Kiemelt fontosságú számunkra a mozgás, a testi képességek fejlesztése, hiszen az egészség a legdrágább kincsünk. A mozgás a gyerekek számára nélkülözhetetlen. Hatással van az egész életükre, növekedésükre, semmi mással nem helyettesíthető, és nem pótolható.
Ilyenek vagyunk mi, apró kis napraforgócskák, akik örömmel élik meg napi szinten Márti nénivel, Pancsi nénivel, Klári nénivel csoportunk varázslatos tevékenységeit.

„A gyermek olyan, mint egy pillangó a szélben,
Néhány magasabbra tud repülni, mint mások,
De mindegyik a legjobb tudása szerint repül.
Miért is hasonlítanád össze Őket?
Mindegyik más, mindegyik különleges,
Mindegyik Gyönyörű”