Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu
NAPRAFORGÓ CSOPORT
ÓVODAPEDAGÓGUSOK: Balogh Anikó, Tóthné Gara Márta - DAJKA: Baloghné Gál Klára
„A gyermek, a világra nyitott lény. A simogatásra simogatással, a jókedvre jó kedvvel, tevékenységre tevékenységgel felel.” (Mérei Ferenc)

Hogy milyenek vagyunk?
Eleven, vidám, nyüzsgő csoport.
Csoportunkban sok-sok kisebb - nagyobb kicsi napraforgó éli át minden nap a játék örömét, így szerezve tapasztalatokat a minket körülvevő nagy és izgalmas világról. Sokszínű gyereksereg a miénk, minden csöppség külön csodálatos egyéniség.
Ehhez alkalmazkodva sokszínű programmal, kirándulással és élménnyel gazdagítjuk lurkóink életét.
Célunk, hogy szeretettel, megértő pedagógusi attitűddel megkönnyítsük a gyermekek számára az óvodai életbe való beilleszkedést, megszerettessük velük az óvodát, és a csoportból igazi közösséget varázsoljunk.
Mi óvó nénik igyekszünk számukra családias, nyugodt légkört biztosítani, ahol lehetőséget biztosítunk nekik tevékenykedésekre, szabad  játékra, és sok, lehetőleg szabad levegőn való mozgásos tevékenységekre. Fontosnak tartjuk, hogy ismereteiket, tapasztalásaikat élményeken keresztül szerezzék, így ha tehetjük – és reméljük idén lesz rá lehetőség – visszük a gyermekeket kirándulni, és különböző programokon veszünk részt. Ezekkel a közös élményekkel a közösség összetartó ereje is növekszik.
Nagyon fontos számunkra az elfogadás, mert minden gyermek más és más. Hisszük, hogy a mi feladatunk megtalálni a gyerekekhez vezető utat, melynek elérésével mindenki kibontakozhat.
Hát ilyenek vagyunk Mi - Pancsi néni, Klári néni, Márti néni és a kicsi napraforgók