Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu
Segítő szakemberek

Segítő szakemberek

Zákány Katalin - logopédus

      Zákány Katalin gyógypedagógus-logopédus vagyok. Az elmúlt 10 évben óvodapedagógusként  dolgoztam Berettyóújfaluban. Idén júniusban szereztem gyógypedagógus-logopédus diplomát a  Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Gyógypedagógiai Karán. Jelenleg  a  Hajdú-Bihar Megyei Pedagógiai  Szakszolgálatnál dolgozom utazó gyógypedagógus-logopédusként.
     Úgy vélem, a sikeres élethez hatékony verbális kommunikációra van szükség. Akik beszédükben nehézségekkel küszködnek, nehezebben fejezik ki magukat, emiatt az élet különböző területein hátrányt szenvednek. Ezért tartom kiemelkedő fontosságúnak a nyelvi zavarokban szenvedő gyermekek  kommunikációs problémáinak mielőbbi felismerését és korrekcióját.  Mindig erős motivációt éreztem a gyermekek problémáinak minél mélyebb megismerésére.
     Óvodákban, iskolákban szülőkkel, pedagógusokkal, szakemberekkel együttműködve segítem a gyermekek anyanyelvi fejlődését.
     Munkámat teljes lényemmel, odaadásommal, figyelmemmel végzem. Nem csupán a gyermekek képességeit, tudását vizsgálom, hanem egész lényére tekintek, és munkámmal azt kívánom segíteni,.
     Főbb tevékenységeim: logopédiai ellátás, iskolai előkészítés, óvodáskorú gyermekek szűrése- vizsgálata és preventív ellátása és komplex gyógypedagógiai fejlesztése.

Kelemen Annamarie - óvodapszichológus

Kelemen Annamarie-nak hívnak, a gyerekek pedig Ani néninek. Pszichológiai tanulmányaimat az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen végeztem, Fejlődés- és Klinikai Gyermekpszichológia szakon. Egyetemi tanulmányaim után költöztem Debrecenbe és kezdtem meg a munkát a Berettyóújfalu Pedagógiai Szakszolgálatnál. Munkám mellett családterapeutának képződök, ami nagyon sokat ad a mindennapi munkámhoz, illetve önkénteskedek a Kórházsuli alapítványnál, ahol tartós beteg gyermekek iskolai visszaintegrálását és felzárkóztatását végezzük. Hobbijaim közé tartozik az olvasás és a mazsorett, melyből 2020 őszén az oktatói oklevelet is megszereztem.