Honlap testreszabása
készítette a honlap.hu

Óvodai beiratkozás rendje

AKTUÁLIS INFORMÁCIÓK AZ ÓVODAI BEIRATKOZÁSRÓL
 
A koronavírus-járvány miatt kihirdetett veszélyhelyzet nyomán a 2020/2021-es nevelési évre történő óvodai beiratkozásokról a 7/2020. (III. 25.) EMMI határozat rendelkezik.
A jelenlegi rendkívüli helyzetben az óvodai beiratkozás e-mailen vagy telefonon keresztül történik.
Amennyiben a szülő, törvényes képviselő a lakcímkártya alapján kötelező felvételt biztosító (körzetes) óvodába kívánja beíratni gyermekét, nincs teendője, mert a gyermek automatikusan felvételre kerül. Ennek ellenére tisztelettel kérjük, hogy telefonon vagy e-mailben vegyék fel a kapcsolatot velünk. A beiratkozáshoz szükséges iratok bemutatására a gyermek első óvodai nevelési napján kerül majd sor.

Ha a szülő, törvényes képviselő nem a kötelező felvételt biztosító óvodába szeretné gyermekét beíratni, akkor erre irányuló szándékát SZÁNDÉKNYILATKOZAT formájában e-mailben vagy telefonon az általa választott óvoda vezetőjének 2020. április 2 – április 17. között kell eljuttatnia.
A Szándéknyilatkozatban a kötelező felvételt biztosító óvoda (körzetes óvoda) nevét és címét kérjük megadni. A beiratkozáshoz szükséges iratok bemutatására a gyermek első óvodai nevelési napján kerül majd sor.

Abban az esetben, ha bennünket választ, az alábbi elérhetőségeken várjuk jelentkezését:
Kolozsváriné Pálfi Ildikó intézményvezető
e-mail: peterszegovi@freemail.hu
06-54/416-926

A gyermek felvételéről legkésőbb 2020. április 30-ig döntünk, és erről írásban (e-mailben/postai úton) értesítjük a szülőket.
Felhívjuk a szülők figyelmét, hogy a 7/2020. (III. 25.) EMMI határozat értelmében kötelező felvételt biztosító óvodaként 2020. április 21-ig hivatalból felvesszük a körzetünkbe tartozó azon gyermekeket, akivel kapcsolatosan nem érkezett jelzés arról, hogy más óvoda felvette. Telefonon szívesen adunk felvilágosítást óvodai nevelésünkről hétköznap 8-16 között: 06-54/416-926

Várjuk jelentkezésüket!
                                                                                       A Szentpéterszeg Mesevilág Óvoda nevelőtestülete